Du kan stege andre former for bønner fra dåse, fx kidney-, hvide eller sorte bønner. Sørg for at tørre dem godt, når du har skyllet bønnerne, så de ikke sprøjter i den varme olie.
8769 kJ / 2096 kcal
374 kJ / 89 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,2 g |
Protein: | 20,3 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 42,8 % | 9,4 g |
Fedt: | 36,9 % | 3,7 g |
Er I til friske forårsruller med kød til, er her en opskrift med kylling.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
250 g
Kvark
|
|
---|---|
2½ spsk
Chrunchy peanutbutter
|
|
2 spsk
Brun farin
|
|
2 spsk
Finthakket løg
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1
Lille hakket fed hvidløg
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 tsk
Sojasauce
|
|
25 g
Ristede kokosflager
|
3
Nektariner eller 1 mangofrugt i tynde stave (ca. 250 g)
|
|
---|---|
75 g
Hjertesalat i strimler
|
|
250 g
Dampede broccolini eller grøn asparges
|
|
1
Rød peberfrugt i lange strimler (ca. 200 g)
|
|
2
Gulerødder i lange stave (ca. 150 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
16 plader
Rispapir (ca. 160 g)
|
|
1 dl
Frisk koriander
|
2 dåser
Butterbeans (ca. 800 g)
|
|
---|---|
1½ spsk
Rapsolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Sorte sesamfrø
|
|
2 dl
Frisk koriander
|