Æble-tranebærsalat til marinerede sild

Æble-tranebærsalat til marinerede sild

45 min
En frisk og dejlig salat til de marinerede sild. Med både syrlighed og sødme fra fraiche, æbler og tranebær. Et skønt alternativ til karrysalaten.
https://www.arla.dk/opskrifter/able-tranebarsalat-til-marinerede-sild/

Sådan gør du

Æble-tranebærsalat
  • Vend fraiche sammen med æbler, løg, tranebær, karse, salt og peber. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time og smag til.
  • Del sildefileterne i mindre bidder, kom dem i en skål og pynt med karse. Server de marinerede sild sammen med rugbrød og æble-tranebærsalat.
Energiindhold for hele retten:

7778 kJ / 1859 kcal

Næringsindhold pr. 100g

605 kJ / 145 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 3,8 g
Protein: 10,8 % 3,9 g
Kulhydrat: 57,1 % 20,3 g
Fedt: 32,1 % 5,3 g

Ingredienser

Æble-tranebærsalat
¼ liter Creme fraiche
2 Rødkindede æbler i tynde både, fx gloster
1 Rødløg i tynde ringe
75 g Tørrede tranebær
1 dl Klippet karse
¾ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
4 Marinerede sild
Pynt
Karse
Tilbehør
8 skiver Groft rugbrød