Wraps med roastbeef og hytteost
Bedømmelse (0)

Min bedømmelse:

Wraps med roastbeef og hytteost

Wraps med roastbeef og hytteost er superlækre. Lige til at tage med.....

Antal portioner
  • 4 tortillas - usødede hvedepandekager, ca. 25 cm i diameter - evt. fuldkorn
  • 4 tsk dijon-honningsennep
  • 4 dl strimlet salat
  • 8 skiver stegt roastbeef - tynde
  • 12 dl finthakkede syltede agurker
  • 12 agurker i tynde strimler
  • 250 g Karolines Køkken® Hytteost med 4 slags løg 4%

Hertil

  • 250 g cherrytomater

Varm de bløde tortillas efter anvisningen på emballagen.

Smør tortillapandekagerne med honningsennep. Fordel salat, roastbeef, syltede agurker, agurk og hytteost på de lune pandekager. Buk et lille stykke af pandekagen op som bund og rul pandekagen tæt om fyldet. Kom et stykke smørrebrødspapir om den nederste halvdel af wrappen - så man kan "gnave" af den. Spis med det samme sammen med små tomater.

Tip

I stedet for roastbeef kan anvendes grillet kylling, pastrami, røget skinke eller røget fisk.

Tilberedningstid: 15 min

  • Energiindhold for hele retten: 5450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 24 %
  • Alkohol: 0 %
Kilde: