Til denne portion høns i asparges er der brugt ca. 625 g kød fra kylling eller høne. Hvis det skal gå stærkt kan du købe kyllingefilet og koge i vand tilsat kyllingefond. Du kan fryse resten af suppen. Du kan supplere tarteletfyldet med flere grøntsager efter smag - selleri og bladselleri giver både smag og struktur til saucen. Måske vil du gå all in og bage dine egne tarteletskaller?
13098 kJ / 3130 kcal
415 kJ / 99 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 17,7 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 28,4 % | 6,9 g |
Fedt: | 53,9 % | 6 g |
Har du brug for en hjælpende hånd til sovsen? Karolines Køkkenskole viser dig med få trin grundopskriften på en opbagt sovs.
1
Høne eller kylling (ca. 1100 g)
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
2
Løg i grove stykker
|
|
2
Gulerødder i grove stykker
|
|
2
Porrer i grove stykker
|
|
3
Laurbærblade
|
|
1 tsk
Groft salt
|
2 dåser
Hvide aspargessnitter (ca. 510 g)
|
|
---|---|
50 g
Smør
|
|
60 g
Hvedemel (ca. 1 dl)
|
|
1 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
24
Tarteletter
|
---|
Brøndkarse
|
---|