Svampesuppe med butterdejslåg
45 min
•
&format=webp)
Med denne lækre opskrift på, svampesuppe med butterdejslåg, kan du servere en forret som imponerer. Lækre champignon, østershatte og blåskimmelost - en sikker vinder.
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
3 spsk
Finthakket skalotteløg (ca. 50 g)
|
|
450 g
Champignoner i skiver
|
|
200 g
Østershatte i strimler
|
|
1 liter
Grøntsagsbouillon
|
|
1½ dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
3 spsk
Hvedemel
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4 plader
Optøet, frossen butterdej (ca. 360 g)
|
|
---|---|
50 g
Blåskimmelost
|
Pensling
Sammenpisket æg
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
476 kJ / 114 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1 g |
Protein: | 2,2 g |
Fedt: | 8,6 g |
Kulhydrat: | 7,1 g |
