Stegt okselårtunge og spidskål med dildfrø
1 time 5 min
•
Flot og velsmagende hovedret. God til gæster.
Ingredienser
Lantidsstegt okselårtunge
|
1
Afpudset okselårtunge (ca. 1 kg)
|
|
|---|---|
|
25 g
Smør
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Spidskål med dildfrø og Danablu
|
3
Små spidskål (ca. 1⅕ kg)
|
|
|---|---|
|
25 g
Smør
|
|
|
1 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
|
1 tsk
Dildfrø
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
100 g
Blåskimmelost
|
Pynt
|
Dildkviste
|
|---|
Tilbehør
|
1½ kg
Pillede, kogte aspargeskartofler
|
|---|
Sådan gør du
Spidskål med dildfrø og Danablu
Ved serveringen
Tips
Stegetid
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
401 kJ / 96 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,9 g |
| Protein: | 7 g |
| Fedt: | 3,8 g |
| Kulhydrat: | 8,3 g |