En lille sød udgave af den populære napoleonshat. Størrelsen er perfekt på en kagebuffet, hvor der serveres andre kager - eller serveret som "lidt sødt til kaffen" efter middagen.
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 8 min. ved 200°.
Dej
Bland mel og sukker sammen i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen. Tilsæt æggeblomme og vand og saml hurtigt dejen. Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
Rul dejen ud på et meldrysset bord til en ca. 3 mm tyk dejplade. Stik runde kager ud med en dejudstikker (ca. 5½ cm i diameter). Saml den overskydende dej og gentag udstikningen, til der er ca. 40 kager.
Fyld
Tril ca. 40 små marcipankugler og læg en på hver kage. Saml med 3 fingre dejen op om marcipankuglen. Sæt napoleonshattene på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen. Lad dem køle af.