Ca. 25 min. ved 225° - traditionel ovn.
Ca. 25 min. ved 225° - traditionel ovn.
16550 kJ / 3956 kcal
524 kJ / 125 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 21,6 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 38,1 % | 11,7 g |
Fedt: | 40,3 % | 5,7 g |
300 g
Fint salt
|
|
---|---|
300 g
Hvedemel (ca. 5 dl)
|
|
2 dl
Vand
|
|
2 spsk
Rapsolie
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
750 g
Afpudset oksemørbrad
|
|
1 tsk
Tørret rosmarin
|
|
1 dl
Hakket frisk kruspersille
|
|
Friskkværnet peber
|
750 g
Kartofler
|
|
---|---|
½
Grofthakket porre (ca. 50 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
75 g
Smør
|
300 g
Grøn salat
|
---|