Saltindbagt oksemørbrad med kartofler i ovn
1 time 15 min
•
Arbejdstid: 45 min
•
Saltindbagt oksemørbrad med kartofler i ovn er en velsmagende opskrift som egner sig fantastisk til fest. Glæd dig til at nyde denne lækre ret.
Ingredienser
Saltdej
|
300 g
Fint salt
|
|
|---|---|
|
300 g
Hvedemel (ca. 5 dl)
|
|
|
2 dl
Vand
|
|
|
2 spsk
Rapsolie
|
Oksemørbrad i dej
|
25 g
Smør
|
|
|---|---|
|
750 g
Afpudset oksemørbrad
|
|
|
1 tsk
Tørret rosmarin
|
|
|
1 dl
Hakket persille
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Kartofler i ovn
|
750 g
Kartofler
|
|
|---|---|
|
½
Grofthakket porre (ca. 50 g)
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
75 g
Smør
|
|
300 g
Grøn salat
|
|---|
Sådan gør du
Saltdej
Oksemørbrad i dej
Kartofler i ovn
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
509 kJ / 122 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g |
| Protein: | 8,5 g |
| Fedt: | 6,6 g |
| Kulhydrat: | 7,1 g |