Pærecrumble

Pærecrumble - nem, hurtig og lækker kage. Når haven bugner af pærer, så prøv denne pærecrumble med frisk ingefær og vaniljeskum. Crumble med pærer er en perfekt kage, når tiden er knap, da den kan laves på et kvarter. Du kan også lave crumbledejen (eller smuldredej) i god tid - og opbevare den på frost, til du er klar til at bage en dejlig pærecrumble.
Ingredienser
4
Pærer i mindre stykker
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
Crumble
150 g
Smør
|
|
---|---|
150 g
Hvedemel (ca. 3 dl)
|
|
50 g
Havregryn
|
|
3 spsk
Flormelis
|
Tilbehør
¼ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
1 tsk
Vaniljesukker
|
Sådan gør du
Crumble
Ved servering af pærecrumble
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan tilberede en stor pærecrumble i en tærte- eller springform. Tærten kan også tilberedes med pærer fra dåse eller med friske æbler.
Pærecrumble - eller blot crumblen kan fryses inden bagning.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1009 kJ / 241 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2 g |
Protein: | 2 g |
Fedt: | 16,6 g |
Kulhydrat: | 21,2 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
