Karrykylling med gulerødder, broccoli og nudler
Bedømmelse (1)

Min bedømmelse:

Karrykylling med gulerødder, broccoli og nudler

Asiatisk inspireret wokret med nudler og cashewnødder. Når først grønsagerne er ordnet, tager det ingen tid at lave retten.

Antal portioner
  • 50 g cashewnødder
  • 1 spsk olivenolie
  • 150 g skrubbede små gulerødder i grove stykker
  • 2 rødløg i grove stykker
  • 200 g broccoli i buketter og grove stykker
  • 1 spsk olivenolie
  • 400 g kyllingefileter i tern (ca. 2 x 2 cm)
  • 2 tsk karry
  • 12 liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% - bør omrystes
  • 12 spsk honning
  • 1 12 spsk østerssauce
  • 1 tsk groft salt

Tilbehør

  • 250 g nudler
  • 125 g grofthakkede forårsløg

Rist cashewnødderne på i en tør sauterpande i ca. 4 min. under omrøring - gem dem.

Lad olien blive varm i sauterpanden og steg gulerødder, rødløg og broccoli i ca. 4 min. Tag grønsagerne op af panden og gem dem.

Lad olien blive varm i sauterpanden og brun kyllingekødet i ca. 1½ min. Tilsæt karry, fløde, honning, østersauce og salt og vend godt rundt. Tilsæt grønsagerne og lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Smag til.

Kog imens nudlerne efter anvisningen på pakke. Hæld dem til afdrypning i en sigte og vend dem sammen med karrykyllingen. Drys med forårsløg og cashewnødder og server straks.

Tilberedningstid: 45 min

  • Energiindhold for hele retten: 11150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,9 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 35 %
  • Alkohol: 0 %
Kilde: