Karamelrand med flødeis og karamelflødeskum
1 time 45 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Der er dømt tredobbelt nydelse, når karamelranden serveres med den ovenud lækre karamelflødeskum og en god vaniljeflødeis.
Ingredienser
Karamel
|
200 g
Sukker (ca. 2½ dl)
|
|
|---|---|
|
2 dl
Vand
|
Karamelrand
|
5
Æg
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Sukker
|
|
|
½ liter
Mælk
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
|---|
|
1 liter
Vaniljeflødeis
|
|---|
Sådan gør du
Karamel
Karamelrand
Karamelflødeskum
Servering
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
I stedet for en stor karamelrand kan du lave 8 små anretninger – så hver gæst får sin egen.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
704 kJ / 168 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0 g |
| Protein: | 3,7 g |
| Fedt: | 8,5 g |
| Kulhydrat: | 19,2 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.