Ingefærkrydret kartoffelsalat
Bedømmelse (0)

Min bedømmelse:

Ingefærkrydret kartoffelsalat

Prøv en anderledes kartoffelsalat med frisk ingefær, chili og masser af persille.

Antal portioner
  • 1 12 kg skrabede nye kartofler
  • 4 tomater

Salatsauce

  • 12 liter Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
  • 250 g Karolines Køkken® Kvark 1%
  • 1 dl grofthakket bredbladet persille
  • 2 spsk finthakket frisk ingefær
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 1 tsk sukker
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • bredbladet persille

Hertil

  • 750 g grillet kød, fx kyllingefileter
  • 600 g dampede grønsager, fx haricots verts

Kog kartoflerne i letsaltet vand, lad dem køle af og skær de største i mindre stykker. Skær tomaterne i både.

Salatsauce

Rør fraiche, kvark og de øvrige ingredienser sammen. Vend kartofler og tomater i og smag til. Server den ingefærkrydrede kartoffelsalat til kød og grønsager.

Tip

Kartoffelsalaten kan stå tildækket i køleskabet til næste dag.

Tilberedningstid: 60+ min

  • Energiindhold for hele retten: 13440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,7 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 28 %
  • Alkohol: 0 %
Kilde: