Sæt hvidløgene i en kold ovn. Indstil på 250° - traditionel ovn og bag i ca. 40 min.
I stedet for de små bagte kartofler kan du servere kogte aspargeskartofler.
12629 kJ / 3018 kcal
306 kJ / 73 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 11,7 % | 2,1 g |
Kulhydrat: | 57,1 % | 10,3 g |
Fedt: | 31,2 % | 2,6 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
250 g
Hele hvidløg (3-4 stk.)
|
|
---|---|
10 g
Smør
|
|
¼ tsk
Sukker
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
1
Chateaubriand - én stor bøf af oksemørbrad (ca. 400 g)
|
|
1 dl
Vand
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1½ tsk
Madagaskarpeberkorn (grønne peberkorn i lage)
|
|
---|---|
2 dl
Vand
|
|
150 g
Flødeost
|
Hakkede madagaskarpeberkorn
|
---|
500 g
Små bagte kartofler - se link herunder
|
|
---|---|
2 bundter
Dampede forårsløg (ca. 200 g)
|