Amagersandwich med æg og tomat
Bedømmelse (0)

Min bedømmelse:

Amagersandwich med æg og tomat

Amagermad bestående af rugbrød og franskbrød lagt sammen med krydret hytteostfyld.

Antal portioner
  • 2 hårdkogte æg
  • 100 g Karolines Køkken® Hytteost 4%
  • 1 spsk mangochutney
  • 12 tsk karry
  • 12 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 skiver fuldkornsrugbrød
  • 2 skiver franskbrød
  • 150 g cherrytomater
  • 8 skyllede hjertesalatblade
  • 6 skiver sprødstegt bacon
  • 100 g skrubbede små nye gulerødder med top

Del æggene midt igennem. Tag forsigtigt blommerne ud med en lille ske. Kom dem i en mini-hakker eller et blenderglas sammen med hytteost, mangochutney, karry, salt og peber. Hak eller blend i ca. 3 min. eller til cremen er helt glat. Smag til.

Rist rugbrøds- og franskbrødsskiverne og lad dem køle af. Skær 2 af tomaterne i halve og resten i skiver. Fordel cremen på brødet og kom salatblade, tomatskiver og bacon imellem. Del de to sandwichs på midten og pak dem ind i madpakkepapir. Kom halve tomater i hullerne hvor æggeblommerne var.

Læg en sandwich i hver madkasse sammen med 2 halve æg og gulerødder.

Tilberedningstid: 30 min

  • Energiindhold for hele retten: 3700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,4 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 22 %
  • Alkohol: 0 %
Kilde: