Hvis din gammeldags æblekage skal have en smuk rød mos, så brug røde æbler med skræl. Det er også meget nemmere - og så undgår vi madspild. Ønsker du en grovere rasp, så kan du bruge revet rugbrød i stedet for rasp.
Du kan anrette æblekagen i en stor skål eller som portionsanretninger og pynte med ribsgelé.
15907 kJ / 3802 kcal
951 kJ / 227 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 3,1 % | 1,8 g |
Kulhydrat: | 30,2 % | 16,9 g |
Fedt: | 66,7 % | 17,1 g |
½ dl
Vand
|
|
---|---|
750 g
Skrællede æbler i mindre stykker
|
|
25 g
Smør
|
|
1 spsk
Sukker
|
|
½
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
75 g
Smør
|
|
---|---|
100 g
Rasp
|
|
85 g
Sukker
|
|
75 g
Knuste makroner
|
½ liter
Piskefløde pisket til flødeskum
|
---|