Kom godt i gang med det nye Arla.dk!

Vi har nu gjort det endnu lettere at søge opskrifter og finde inspiration til god mad i hverdagen. Herunder finder du en kort vejledning i at finde rundt på vores nye hjemmeside.

HOVEDMENUEN

Øverst på hver side finder du hjemmesidens hovedmenu. Alle sider på Arla.dk er placeret under et af menuens punkter, og det er her, du kan klikke dig rundt i alt fra artikler, opskrifter og produkter til informationer om virksomheden Arla.

Tema - Verdensmad

SÅDAN FÅR DU MEST MULIGT UD AF DET NYE ARLA.DK

Nedenunder hjemmesidens hovedmenu finder du søgefeltet. Derigennem har du hurtig adgang til alt som findes på Arla.dk. Du kan både søge på enkelte ord eller hele sætninger.

Ud fra dine indtastede søgeord, vil du få vist en række tilsvarende resultater, som findes på vores hjemmeside. Søgeresultaterne vil være inddelt i op til fire kategorier: Opskrifter, Produkter, Video og Sider, såfremt der findes indhold, som matcher din søgetekst.

Sidekategorier

For at indsnævre din søgning på opskrifter yderligere, kan du også filtrere de viste resultater med vores søgefilter! Søgefilteret vises i højre side af skærmen, ved siden af dit søgeresultat, når du er inde på kategorien “Opskrifter”.

Søgefilter

Søgefilteret er især nyttigt, når du søger ny inspiration eller fx ønsker en afgrænset søgning af retter med et bestemt indhold. I eksemplet herunder har vi søgt på “skyr” og tilføjet “morgenmad” fra filtermenuen, hvilket giver 7 resultater under “Opskrifter”.

Skyr til morgenmad

OPSKRIFTSTEMAER

Størstedelen af vores opskrifter har vi samlet under en masse forskellige temaer, så det nu er blevet endnu lettere at gå på opdagelse og finde madinspiration. Eksempelvis kan du dykke ned i vores tema om verdensmad og blive inspireret af andre landes madkultur:

Verdensmad

Du finder en oversigt over samtlige temaer på Arla.dk under “Temaer”, der ligger under “Opskrifter” på hovedmenuen.

På forsiden vil vi løbende fremhæve forskellige temaer, som egner sig særligt til årstidens råvarer og begivenheder.

FULD SKÆRM

Har du computeren, tabletten eller din smartphone med i køkkenet for at tjekke en opskrift, mens du tilbereder maden? Så har vi nu gjort læsningen lettere og mere behagelig for dig. Inde på hver enkelt opskrift, har du nemlig mulighed for at få vist opskriften i en læsevenlig fuldskærmstilstand! Herunder ses fx vores opskrift på banankage i fuldskærmstilstand.

Fuld skærm
 
 DIN PERSONLIGE BRUGERPROFIL

På vores nye hjemmeside har du stadig mulighed for at oprette dig som bruger. Dette giver dig adgang til en række fordele, fx at du kan samle dine yndlingsopskrifter under “Favoritopskrifter”, tilmelde dig nyheder fra Karolines Køkken® samt abonnere på vores mad-mails, som indeholder madplaner hver uge.

Du opretter en brugerprofil øverst til højre på hjemmesiden.

Login
Når dette er gjort og du er logget ind, vil du få vist “Mine sider” under menupunktet “Opskrifter” på hovedmenuen.

Her vil alle de opskrifter, som du har givet et hjerte blive vist.

Favoritter

God fornøjelse med at bruge det nye Arla.dk. Vi håber, du vil nyde at blive inspireret til gode madoplevelser!