Det Talende Køkken
SPIS MERE GRØNT med smør
Lørdag kl. 11:30 – 12:15
Dyk ned i historien og smagen af smør, når vi laver hverdagsmad med grøntsager og brunet smør fra Arlas nye kogebog – og hør eksperterne dele viden, anekdoter og smørret fremtid fra scenen.
Se mere her
Det Talende Køkken
Den GODE ost – hvordan blir den til?
Lørdag kl. 13:30 – 14:15
Mød tre fagfolk bag fremtidens danske oste, og hør om idéerne, processen og håndværket bag. Under samtalen smager du deres personlige favoritoste – og kan stille alle dine ostespørgsmål direkte til eksperterne.
Se mere her
Andersen Winery
Vin og Ost i Harmoni: Andersen Winery vs. Arla Unika
Lørdag kl. 15:30 – 16:15
Oplev dansk smagshåndværk, når Andersen Winery og Arla Unika mødes på Food Festival med vilde smagsmatch mellem mousserende vine og karakterfulde oste – og du er med i dommerpanelet! En sanselig oplevelse for dig, der elsker nytænkning og nordisk kvalitet.
Se mere her