Billede fra Food Festival

Food Festival

Den 5.-7. september 2025 løber Danmarks største madfestival igen af stablen. Food Festival er tre dage fyldt med inspiration, madglæde og viden. Det hele foregår på Tangkrogen – midt i Aarhus.

Bliv pizzabager for en dag med Arla Inspirations­køkken

Kom forbi vores stand og deltag i en pizza workshop, hvor du bager din egen surdejspizza med velsmagende, grønne toppings. 

Du kan og se og bladre i vores spitnye kogebog ”Mad med mere grønt” og købe den til en favorable festivalpris.

Pizza med en masse grøntsager

Arla Unikas univers

Træd ind i Arla Unikas univers og bliv inspireret til mad og drikke med mejeriprodukter i centrum. Vi byder på smagsprøver af små retter med forskellige Arla Unika-produkter - og vi får besøg af en række legekammerater, som giver eksempler på, hvad vores ost og friskvarer kan sammen. Som altid har du også mulighed for at købe Arla Unika-oste med hjem.

Arla Unikas univers

Klap en kalv

Til Food Festival 2025 kan børn og voksne kigge forbi foldene og klappe en kalv. Der er rig mulighed for at møde de søde dyr, landmænd og at se en ko blive malket.  

Klap en Arla kalv til Food Fest

Arla x Peter Larsen Kaffe – Der sker noget, når mælk møder kaffe

Træd ind i kaffens verden hos Arla, hvor det hele handler om mælk, skum og lækker kaffe. Sammen med dygtige baristaer, og med Peter Larsen Kaffe i koppen, kan du selv prøve kræfter med at steame mælk. Find den perfekte mælk til din kaffesmag, og lær, hvordan Arlas mælk skummer godt i kaffen og gør en forskel i koppen. Det bliver nørdet, det bliver hands-on og det bliver helt vildt lækkert.  

Arla samarbejder med Peter Larsen Kaffe

Kom og oplev dyrevelfærds­banen

Gå på opdagelse i fem sjove stationer og bliv klogere på, hvad der giver køerne god trivsel – fra hvordan de sover til hvad de spiser.

Når banen er gennemført, venter en præmie som tak for indsatsen.

Arlas dyrevelfærdsbane til Food Festival

Lørdagsprogram

Det Talende Køkken 
SPIS MERE GRØNT med smør
Lørdag kl. 11:30 – 12:15

Dyk ned i historien og smagen af smør, når vi laver hverdagsmad med grøntsager og brunet smør fra Arlas nye kogebog – og hør eksperterne dele viden, anekdoter og smørret fremtid fra scenen.
Se mere her

Det Talende Køkken 
Den GODE ost – hvordan blir den til?
Lørdag kl. 13:30 – 14:15

Mød tre fagfolk bag fremtidens danske oste, og hør om idéerne, processen og håndværket bag. Under samtalen smager du deres personlige favoritoste – og kan stille alle dine ostespørgsmål direkte til eksperterne.
Se mere her 

Andersen Winery
Vin og Ost i Harmoni: Andersen Winery vs. Arla Unika
Lørdag kl. 15:30 – 16:15

Oplev dansk smagshåndværk, når Andersen Winery og Arla Unika mødes på Food Festival med vilde smagsmatch mellem mousserende vine og karakterfulde oste – og du er med i dommerpanelet! En sanselig oplevelse for dig, der elsker nytænkning og nordisk kvalitet.
Se mere her

Britta og Malene fra Arla Inspirationskøkken

Søndagsprogram

Kål og Ko 
Når mejeriprodukter ligger godt i maven
Søndag kl. 11:45-12:30

Kom og smag proteinstærke nyheder fra Thise og Cultura-produkter fra Arla – her deler eksperter viden om, hvordan bakteriekulturer forvandler mælk til nærende, velsmagende og bæredygtige mejeriprodukter.
Se mere her

Kål og Ko 
Fremtidens ko og mejeri
Søndag kl. 12:45 – 13:30

Mælk skal mætte og give mening – også i en tid med klimakrav. Mød dem, der arbejder for kloge mejerikalorier og en grønnere fremtid med respekt for både koen, klimaet og den danske mejeritradition.
Se mere her

Kål og Ko 
Ny generation i mælkebruget – mød de unge
Søndag kl. 15:45 – 16:30

Der er 543.000 malkekøer i Danmark – men hvem skal passe dem, når de ældre bønder går på pension? Tre unge landmænd fortæller om at vælge mælken til og forme fremtidens malkebrug med mod, vilje og innovation.
Se mere her

Billede af Henrik og Preben