Kogelage til torsk: 1 liter vand, 5 spsk eddike, 5 tsk groft salt, 5 laurbærblade, 25 peberkorn. Skær torsken i skiver og kog dem 2-3 min. i lagen. Tag gryden af varmen og lad fisken stå og trække 7-8 min. under låg. Er creme fraichesaucen for tyk, kan du tilsætte lidt mælk. Saucen kan også tilberedes med en blanding af cremefraiche 18% og 38%.
12171 kJ / 2909 kcal
575 kJ / 137 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 37,7 % | 12,8 g |
Kulhydrat: | 25,8 % | 8,7 g |
Fedt: | 36,5 % | 5,7 g |
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se med her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.
3½ dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
2 spsk
Ravigottesauce eller mild sød sennep
|
|
1 tsk
Bearnaiseessens
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dl
Piskefløde
|
1 kg
Kold, kogt torsk uden skind og ben
|
|
---|---|
100 g
Pillede, kogte rejer
|
|
75 g
Renset og saltet stenbiderrogn eller kaviar
|
|
3
Hårdkogte æg
|
|
1
Lille bakke klippet frisk karse
|
300 g
Flutes
|
---|